עזוז יועצים פיננסיים
מיועד לחברות בעלות מחזור שנתי של 8 מיליון ₪ ומעלה בלבד

התזרים חונק את החברה?
עזוז יועצים רותמים 30 שנות ניסיון בנקאי כדי לייצר לך שקט פיננסי מיידי

כשאין שליטה פיננסית, גם חברות רווחיות קורסות מול לחץ הבנקים. אנו פותרים את בעיית התזרים, מייצגים אתכם ישירות מול הנהלות הבנקים, ומגייסים את האשראי המדויק לצמיחה שלכם - מומחיות וניסיון במערכת הבנקאית

קשר ישיר להנהלות הבנקים
למעלה מ-30 שנות ניסיון
CFO חיצוני במגוון תחומי התמחות

בדיקת התאמה ראשונית ושיחת אסטרטגיה ללא עלות

מיועד באופן בלעדי לחברות עם מחזור שנתי של 8 מיליון ₪ ומעלה

הפרטים נשמרים במערכת ומשמשים את צוות עזוז יועצים בלבד.

מתי מנכ״לים ובעלי חברות פונים אלינו?

האתגרים הפיננסיים שמחייבים התערבות של CFO מנוסה

חברות מבוססות רבות מגיעות לשלב שבו רואה החשבון החיצוני או מנהל החשבונות כבר אינם מספיקים כדי להתמודד עם המורכבות הפיננסית השוטפת:

מסגרות אשראי חנוקות ולחץ מהבנק

כשהחברה צפויה להגיע לקצה גבול מסגרות האשראי שלה בחודש-חודשיים הקרובים, הבנקאים מתחילים להפעיל לחץ, ואין בעל מקצוע פנימי שמדבר את השפה שלהם ומסוגל לייצר פתרון.

איום ישיר על המשכורות והצ'קים

מצבים שבהם קיים חשש אמיתי לאי-כיבוד צ'קים לספקים או קושי מוחשי בתשלום משכורות העובדים בטווח הקצר - אירועים המסכנים את המשך קיומה של החברה.

שאיפת צמיחה ללא תשתית כספים

כאשר החברה נמצאת בגדילה או מעוניינת להתרחב, אך היעדר מנהל כספים מנוסה (CFO) פנימי מונע בניית אסטרטגיית מימון נכונה ומייצר תחושת חוסר שליטה פיננסית.

רו"ח עופר עזוז & רו"ח ליאור שינמל
רו"ח עופר עזוז & רו"ח ליאור שינמל מלווים כל חברה להצלחה ושקט פיננסי מלא
הכוח המקצועי המלווה אתכם

הניסיון הבנקאי והניהולי שעובד בשביל החברה שלך

הניסיון שצברנו במשך למעלה מ-30 שנה, מאפשר לנו להקשיב לעומק, לזהות את המורכבות העסקית והסיבות המדויקות לה, ולייצר פתרונות מותאמים אישית למציאות ולצרכי החברה שלכם בשטח.

מומחיות בייצוג מול המגזר הבנקאי:

היכרות מעמיקה ויחסי אמון עם גורמים בכירים בבנקים בישראל, מאפשרים לנהל תכליכי אשראי ביעילות ולהשיג פתרונות גם במקרים שאינם שגרתיים.

ניסיון מעשי כסמנכ"לי כספים (CFO):

ניסיון מגוון שנצבר לאורך שנים בליווי חברות ממגזרים שונים, מחברות בינוניות ועד חברות ענק.

רב-גוניות במצבים פיננסיים:

החל מליווי חברות בצמיחה גדולה והנחת תשתיות פיננסיות יציבות, ועד להבראת חברות, פריסת חובות מורכבת (Refinance) והתמודדות מול נאמנים ומפרקים.

התוצאות מדברות

סיפורי הצלחה מוכחים בשטח

כי בסופו של יום, שקט פיננסי נמדד במספרים ובמהלכים אסטרטגיים חכמים:

תחום: חברת מסחר בסיטונאות | מחזור: 18 מיליון ₪

איך חילצנו חברה מלחץ בנקאי כבד ליציבות מלאה

האתגר בכניסה:

מסגרות אשראי חנוקות, בנקים לוחצים ומקשים על העבודה היומיומית, חוסר שליטה מוחלט בתזרים וחשש אמיתי מאי-יכולת לעמוד בתשלומי משכורות וספקים קרובים.

הפתרון והמהלך:

ביצוע REFINANCE מלא ומורכב, פריסה מחדש של מבנה האשראי, הצגת תוכנית עסקית שקופה לבנקים על ידי עזוז וייצוג ישיר שלהם מול המערכת הבנקאית.

אשראי נוסף ופריסה שגויסו
4.2 מיליון ₪

שהביאו להקלה מיידית בתזרים, אפשרו לחברה לחזור לקבל החלטות ממקום של כוח, שליטה ושקט תעשייתי.

לבדיקת היתכנות לחברה שלך

אנו מתמחים בליווי וייצוג חברות גדולות במגוון תעשיות:

מפעלי תעשייה וייצור סיטונאים ויבואנים גדולים חברות מסחר בפריסה ארצית ספקי מוצרים וקומודיטיס חברות שירותי B2B מבוססות חברות הפצה לוגיסטיות חברות ייעוץ ושירות חברות מדיה
ביטחון וסודיות

שאלות שחשוב לשאול לפני שמתחילים

אנחנו מבינים שלבחור שותף פיננסי זה צעד רגיש. הנה תשובות ישירות לחששות הנפוצים ביותר:

ממש לא. רואה החשבון שלכם אחראי על הדיווחים השוטפים לרשויות המס והגשת דוחות שנתיים (היבט היסטורי). אנחנו משמשים כ-CFO (סמנכ"ל כספים) אסטרטגי פעיל - אנחנו מובילים את הפעילות הפיננסית קדימה, את מערכת היחסים והאינטרסים מול הבנקים, ומייצרים את פתרונות המימון והאשראי שימנעו משברים ויקדמו צמיחה.
דיסקרטיות וסודיות בנקאית הן ערך עליון בעבודה שלנו. כל בדיקה ראשונית, שיחת אסטרטגיה או העברת נתונים מגובה בהסכם סודיות (NDA) קפדני. המעמד שלנו מול הנהלות הבנקים בנוי על אמון אבסולוטי שנשמר מעל 30 שנה.
בהחלט כן. פעמים רבות בנקים מסרבים לאשראי פשוט כי הבקשה לא הוצגה בשפה הבנקאית הנכונה או שהוצגה לגורם הלא נכון בסניף או במנהלת האשראי. אנו יודעים לבנות תיק אשראי מקצועי, להציג את פוטנציאל ההחזר בצורה שהבנק יודע לעכל, ולפנות ישירות לדרגים שמחזיקים בסמכות רלוונטית.

מובהר כי הייעוץ והליווי כפופים לבדיקת נתונים קפדנית והתאמה עסקית. אין במידע המופיע בדף זה משום הבטחה או התחייבות לקבלת אשראי מהבנקים כל גורם מימון אחר.